Home / Fibromassage

Fibromassage

Fibromassage verlicht veel klachten bij weke delen reuma

Mensen met fibromyalgie kunnen veel baat hebben bij fibromassage. Voor deze weke delen reuma is geen genezing mogelijk, maar wel verlichting van de klachten. Hierdoor kun je weer beter functioneren omdat er minder pijn is, je er ook beter door kunt gaan slapen en je je gewoon beter voelt. Fibromyalgie massage neemt niet de oorzaak weg, maar zorgt voor een betere kwaliteit van leven wanneer je veel last hebt van je klachten.
Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd en kan mensen erg beperken door pijnklachten, vermoeidheid en nog vele andere klachten. Je kunt het niet genezen, maar met fibromassage kun je een hoop ongemak wegnemen. Door dat de spieren losgemaakt worden, heb je minder last van verklevingen en dus minder pijn. Je beweegt hierdoor beter, waardoor je je helemaal wat beter gaat voelen. Ook wordt door de fibromyalgie massage de bloedsomloop gestimuleerd. Dit bevordert het herstelproces van het aangedane weefsel en geeft een aanzienlijke verlichting van de klachten. De afvoerstoffen worden zo ook beter afgevoerd en dit heeft ook een positieve werking op je spijsverteringsstelsel, je hele bewegingsapparaat en je energie. Daardoor ga je beter slapen, ben je minder moe en voel je je fitter.

Fibromyalgie

Slapen

Mensen met weke delen reuma slapen vaak slechter. Dat is logisch wanneer je veel last hebt van pijn en stijfheid. Ook hierbij kan fibromassage behulpzaam zijn. Vooral wanneer je de massage later op de dag laat doen, is je lijf meer ontspannen en zal het slapen ook beter gaan. Je lichaam komt meer tot rust en doordat je spieren en de pijnlijke weefsels beter doorbloed zijn, kan het herstelproces ook in de nacht beter zijn werk doen. Je staat dan uitgeruster op en kunt de nieuwe dag ook beter aan. Zo kom je makkelijker uit die neerwaartse spiraal. Zo kan fibromyalgie massage je helpen deze nare aandoening toch draaglijk te maken voor je. Je kwaliteit van leven wordt beter en je hebt weer meer energie en plezier in de dingen die je doet. Je kunt je werk en andere bezigheden beter uitvoeren. Hierdoor krijgt je hele lichaam en geest een goede boost wat helemaal ten goede komt aan je hele gezondheid en functioneren.

Oxitocine

En last but not least: een massage is altijd lekker en ontspannend. Het is niet alleen functioneel om je klachten te verlichten, maar alleen al de aanraking zorgt ervoor dat je lichaam fijne stofjes aanmaakt. Oxitocine, het zogenaamde knuffelhormoon of gelukshormoon komt vrij zodra je contact hebt met andere mensen (of dieren) en zorgt voor een aangenaam welbevinden. Ook dit werkt herstellend en ontspannend. Gun jezelf dus deze belangrijke verzorging voor lichaam en geest.

Fibromyalgie massage

Fibro massage

  • Brengt lichaam en geest tot rust
  • Verlichting van pijn en spierkrampen
  • Verbetering van het bewegingsapparaat
  • Het versterken van het lymfesysteem
  • Verlagen van de bloeddruk

Prijzen

  • Half uurtje€ 52,00

Reviews van onze klanten


Schrijf zelf een review