Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

het effect op

lichaam & geest

Een massage heeft een heerlijk ontspannend effect op lichaam en geest. Als je tot rust wilt komen is er geen betere soort massage dan een ontspanningsmassage. Deze massage is volledig gericht op het laten relaxen van de spieren en het ontspannen van de geest.

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage heeft als enige doel het lichaam en de geest te laten ontspannen.

Tijdens deze massage worden langzame, knedende bewegingen gebruikt om je spieren weer soepel te maken en de bloedcirculatie te verbeteren. Daarnaast helpt deze massage ook om de afvalstoffen snel uit je lichaam af te voeren, hierdoor word je minder snel ziek en voel je je stukken beter. Je gaat er beter van slapen en door de verbeterde bloedcirculatie word je eten beter verteerd.

Heb je specifieke spierklachten? Bijvoorbeeld veel last van je nek, je onderrug, of je benen? Dat kan enorm vervelend zijn. Op de plekken waar jij last ondervindt besteden we extra aandacht, zodat ook deze spieren kunnen ontspannen. Door een ontspanningsmassage komen je lichaam en geest weer helemaal tot rust.

Ontspanningsmassage: voor wie?

Stress is iets mentaals, toch leidt het vaak ook tot fysieke klachten zoals nek- en rugpijn.

Mensen die last hebben van dit soort klachten kunnen het meeste profiteren van een ontspanningsmassage. Het verhelpt niet alleen de lichamelijke pijn, ook mentaal ga je je er beter door voelen.

Dat betekent natuurlijk niet dat het niet voor andere mensen geschikt is. Omdat een ontspanningsmassage bedoeld is om je te laten relaxen, is het zeker in deze tijden van stress voor iedereen aan te bevelen.

Wanneer een ontspanningsmassage?

Er zijn veel redenen om een ontspanningsmassage te nemen. Ten eerste voelt het simpelweg heel fijn om gemasseerd te worden en geeft het een moment van rust in het drukke leven. Daarnaast kan het ook helpen tegen lichamelijke pijn. Er zijn verschillende situaties waarin wij een ontspanningsmassage aanraden, bijvoorbeeld:

  • Chronische pijn
  • Stijve spieren
  • Rugpijn
  • Nek- en schouderpijn
  • Hoofdpijn en migraine
  • Overspannenheid
  • Stress
  • Moeite met slapen

30 Minuten

€30,-

45 Minuten

€40,-

60 Minuten

€50,-

Boek nu jouw

Ontspanningsmassage in Maarssen

Ontspanningsmassage in Maarssen

Ben jij ook toe aan een heerlijke ontspanningsmassage? Kom dan langs bij massagepraktijk Relaxx in Maarssen. Hier staat professioneel masseur Jorg Coevert voor je klaar. In de ontspannende massageruimte met sfeerverlichting en massage muziek, ontsnap je aan de waan van de dag en vind je rust.

Wacht niet langer

Boek vandaag nog!