Welkom bij Massagepraktijk Relaxx

Een moment van ontspanning!

De massagepraktijk

De praktijkruimte is een ruime kamer voorzien van bruine jaloeziën, een comfortable 2-delige electrische massagetafel, rustige massage-muziek en sfeerverliching. Een buddha maakt het geheel compleet.

massagepraktijk maarssen
masseur

De masseur

Mijn naam is Jorg Coevert en ik ben professioneel masseur. Naast een gediplomeerd sportmasseur, ben ik ook gecertificeerd in verschillende andere massagetechnieken. Doordeweeks werk ik part-time als distributeur voor Heat In A Click warmtezakken. In de avonduren werk ik daarbij in mijn eigen praktijkruimte voor massages in Maarssen. Het geven van massages brengt mij elke keer weer rust en voldoening wanneer ik de tevreden en ontspannen gezichten zie na de behandeling.

Waarom massage en warmtezakken?

In het verleden werkte ik fulltime in de IT, waardoor ik zeer zware RSI klachten opliep. Ik merkte dat de klachten verminderden bij het regelmatig krijgen van massages en het toepassen van warmte op de pijnlijke spieren.Na mijn persoonlijke ervaringen met RSI klachten, ben ik gaan omscholen tot erkend NGS sportmasseur en gecertificeerd stoelmasseur, waarna ik ben mensen gaan helpen die dezelfde klachten ervoeren. Naast het verzorgen van ontspannings-, en sportmassages voor particulieren, heb ik ook jarenlang stoelmassages gegeven bij bedrijven. Deze persoonlijke ervaring is dan ook de reden waarom ik nu massages geef en warmtezakken verkoop aan mensen met dezelfde pijnlijke spierklachten, omdat ik uit eigen ervaring weet dat het helpt!

Wil je meer informatie over de warmtezakken?

Kijk eens op de website van Relaxxed!