Home / Over mij

Over mij

De massagepraktijk

De praktijkruimte is een ruime kamer voorzien van bruine jaloeziƫn, een comfortable 2-delige electrische massagetafel, rustige massage-muziek en sfeerverliching.
Een buddha maakt het geheel compleet.

Massagepraktijk Maarssen

De masseur

Mijn naam is Jorg Coevert en ik ben professioneel masseur.
Naast een gediplomeerd sportmasseur, ben ik ook gecertificeerd in verschillende andere massagetechnieken.
Overdag verkoop ik mijn Relaxxed warmtezakken via Bol.com en mijn eigen webshop (Relaxxed.nl). In de avonduren werk ik in mijn eigen praktijkruimte voor massages in Maarssen.
Het geven van massages brengt mij elke keer weer rust en voldoening wanneer ik de tevreden en ontspannen gezichten zie na de behandeling.

masseur

Waarom massage en warmtezakken?

In het verleden werkte ik fulltime in de IT, waardoor ik zeer zware RSI klachten opliep. Ik merkte dat de klachten verminderden bij het regelmatig krijgen van massages en het toepassen van warmte op de pijnlijke spieren.
Na mijn persoonlijke ervaringen met RSI klachten, ben ik gaan omscholen tot erkend NGS sportmasseur en gecertificeerd stoelmasseur, waarna ik ben mensen gaan helpen die dezelfde klachten ervoeren.
Naast het verzorgen van ontspannings-, en sportmassages voor particulieren, heb ik ook jarenlang stoelmassages gegeven bij bedrijven.
Deze persoonlijke ervaring is dan ook de reden waarom ik nu massages geef en warmtezakken verkoop aan mensen met dezelfde pijnlijke spierklachten, omdat ik uit eigen ervaring weet dat het helpt!

Massagepraktijk Relaxx
Kuyperstraat 9
3601 VE Maarssen
Tel.: +31 6 466 10323
Email: info@relaxx.nl
Web : relaxx.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

  • Maandag: 19:30-21:30 uur
  • Dinsdag: 19:30-21:30 uur
  • Woensdag: 19:30-21:30 uur
  • Vrijdag: 19:30-21:30 uur