Home / Reviews

Reviews

Reviews Overall rating: ★★★★★ 5 based on 16 reviews
5 1

Professionele massage

★★★★★
Zelf heb ik Jorg leren kennen als een professionele masseur. Hij weet waar hij het over heeft. De massages voelen prettig en zorgvuldig; hij stemt de massage af op wat je nodig hebt. Hij heeft een ontspannen houding die rustig van aard is waardoor hij mij gelijk op het gemak stelt. Ik zal Jorg zeker aanraden aan anderen!
- Marcella te Nuijl

Ontspannen en doeltreffende massages

★★★★★
In verband met gewrichtsklachten en nek-en schouderklachten kom ik bij Jorg. Zijn massages zijn doeltreffend en ontspannend. Hij richt zich echt op de plekken waar je last van hebt en die je zelf aan kan geven. Dit alles in een relaxte sfeer. Echt een aanrader!
- Kim

Vakman

★★★★★
Jorg is goed in zijn vak en dat vind ik in deze tijd een groot compliment. Bovendien een 'relaxxte' vent. Aanrader dus. Ook en misschien wel vooral voor het op een ontspannen manier voorkómen van klachten!
- Rogier

Goede massage!

★★★★★
Al een aantal jaar kom ik bij Jorg voor een massage aan mijn rug. Ik heb rugklachten en door een massage is dit erg verlichtend en ontspannen. Daarnaast door de rustgevende muziek op de achtergrond kan je je ook volledig ontspannen. Zeker een aanrader!
- Danielle

Goede massage, sluit aan op mijn wensen

★★★★★
Ik ben een jaar geleden bij Jorg terechtgekomen voor een sportmassage, naar aanleiding van aanhoudende klachten in mijn kuiten na het hardlopen. Jorg is erg kundig, professioneel en vriendelijk. De massages werken uitstekend en sluiten ook exact aan op mijn wensen. Hierdoor ben ik sindsdien een tevreden vaste klant en kom regelmatig over de vloer voor een sportmassage!
- Ruud

Juiste keuze

★★★★★
Voor nek,- en schouderklachten bij Jorg terecht gekomen. Jorg is vakkundig en heeft mij van mijn klachten af geholpen. Hij houdt daarbij rekening met je werkzaamheden en past de intensiteit van de massage aan indien nodig.
- Barbara

review mbt massage

★★★★★
Ik kom al een aantal jaren bij Jorg en laat me graag masseren. Ter ontspanning maar ook i.v.m. preventie van rug/schouder/nek klachten, wel handig als je zoals ik veel achter de pc zit. Hij is niet alleen erg vriendelijk maar werkt professioneel. Een bezoek is zeker aan te raden!
- Victor

Heerlijke massage !

★★★★★
Inmiddels ben ik nu 4x geweest bij relaxx en ik raad het iedereen aan! Ik had erg veel last van mijn nek, rug en schouders en ik merkte na 1x masseren al vooruitgang! Ik kan niks anders zeggen dan: probeer het een keer. Het zijn heerlijke massages, het is in een ontspannende ruimte en Jorg is erg professioneel !
- Ashley

Heel professioneel

★★★★★
Nu twee maal geweest bij Jorg, en de ervaring is erg goed. Je wordt prettig ontvangen in een rustige ruimte, en je komt volledig ontspannen weer naar buiten. Wat ik fijn vind, is dat de behandeling zo netjes en professioneel is, dat ook een vrouw zich geen seconde ongemakkelijk voelt. Echt een aanrader voor iedereen !
- Linda

Professioneel dus zeker een aanrader!

★★★★★
ik kom nu al een tijdje zeer regelmatig bij Jorg en ik voel me heel prettig bij hem. De eerste keer vond ik het als vrouw best spannend om bij een man thuis behandeld te worden maar mijn reserves waren ongegrond. Jorg is zeer professioneel en als vrouw hoef je je geen seconde ongemakkelijk te voelen. Jorg is heel discreet bij het omkleden en ook tijdens de massages geen onvertogen woord of handeling. De sfeer is warm en ontspannen dus heel prettig. Fijne muziek op de achtergrond en de stem van Jorg werkt ook ontspannend. Kortom: niet twijfelen maar gaan!!
- Andrea van de Kant-Snel

Pure ontspanning!

★★★★★
Al ruim een jaar kom ik regelmatig bij Relaxx voor (ontspannings)massages. De prettige ambiance en de relaxte en professionele wijze van masseren door Jorg, zorgen voor optimale ontspanning voor lichaam en geest. Dus ook al heb je geen fysieke klachten, dan beveel ik de ontspanningsmassages van Jorg van harte aan!
- Christiaan Rigters

Aanrader!

★★★★★
Ik ben sinds enige maanden onder behandeling vanwege chronische nek- en schouderklachten. De massage helpt mij enorm, ik kan voor lange tijd pijn vrij functioneren. Ik heb erg veel baat bij de massages, meer dan van een reguliere fysiotherapeut. Een echte aanrader, ook voor chronische klachten dus! Anja
- Anja

Kwalitatief zeer goede behandeling

★★★★★
2 jaar geleden op aanraden van fysiotherapeut doorverwezen naar Jorg. Ontvangst in goed uitgeruste schone behandelkamer. Na ontspannen intake, juiste behandelingen ingezet. Heeft dusdanig resultaat gehad, dat ik nu 2 per maand blijf terugkomen ter preventie.
- Peter Scholtens

Goede behandeling

★★★★★
Ik ben in 2011 bij Relaxx gekomen om te kijken of een massage bij mijn nekklachten zouden kunnen verlichten. Door de masseur Jorg werd de pijnlijke, vastzittende spierbundel gevonden en behandeld. Meteen resultaat! Ben daarna nog een jaar iedere maand voor massage gekomen en nadat de klachten zodanig verminderd waren kom ik nu om de 2 à 3 maanden. Het gaat nu steeds beter. Verder wil ik melden dat de massages plaats vinden in een schone, ruime en rustige kamer met "relaxxe" muziek op de achtergrond. Ik hoop er nog lang te komen.
- Catherina

Goede behandeling in ontspannen sfeer

★★★★★
Ik ben inmiddels al een half jaar naar volle tevredenheid onder behandeling. Jorg is erg kundig in meerdere massagestijlen. Ben zeer tevreden en verwacht dat ik nog lange tijd terug zal komen.
- Jan

Ontspannen = Relaxx-en

★★★★★
Prettige ontvangst in goed geoutilleerde behandelkamer. Kundige masseur die goed luistert naar de klachten. Fijne persoonlijke behandeling in ontspannen sfeer . Mijn stress gerelateerde klachten verdwijnen elke keer snel , door de ervaren behandeling van deze vriendelijke masseur.
- W. Punt