Home / Sportmassage

Sportmassage

Als je veel en graag sport, weet je waarschijnlijk wel hoe belangrijk het is om je spieren goed te verzorgen. Of je nu aan fitness, hockey, zwemmen, voetbal, tennis of wielrennen doet, je belast altijd je spieren. Herstellen je spieren niet goed van de inspanning? Dan kan dat vervelende gevolgen hebben.

Een goede manier om je spieren extra verzorging te bieden is een sportmassage. Hierdoor herstellen je spieren beter en loop je minder snel blessures op.

Wat is een sportmassage?

Tijdens het sporten stel je je spieren enorm op de proef, in feite breken je spieren zelfs een beetje af tijdens sporten. Gelukkig is dit helemaal niet erg en kan je lichaam dit goed herstellen. Sterker nog, dat proces van afbreken en herstellen is precies waardoor je spieren groeien. Als je spieren niet goed ontspannen kan dit echter spierpijn, stijfheid, en knopen veroorzaken. Dit kan enorm vervelend zijn en je belemmeren in het sporten en in je dagelijkse bezigheden.

Een sportmassage helpt mee aan een gezond herstel van de spieren na een sportieve inspanning. Als je last krijgt van knopen en stijve spieren weet een sportmasseur als geen ander hoe je deze weer wegkrijgt. Een sportmasseur is niet zachtzinnig, maar na de massage ben je blij dat je spieren weer los en soepel zijn.

Door je regelmatig te laten masseren blijven je spieren soepel en sta je snel weer klaar voor je volgende inspanning. Daarnaast houdt een sportmassage je lichaam in een goede conditie waardoor niet alleen je gezondheid en sportprestaties vooruit gaan, maar waardoor ook blessures worden voorkomen.

Sportmassage Maarssen

Sportmassage: voor wie?

Sportmassages zijn uitermate geschikt voor sporters, maar dan hebben we het niet alleen over de professionals. Uiteraard, als je op hoog niveau sport is een goede massage voor- en achteraf enorm belangrijk, maar ook de recreatieve sporter heeft baat bij een sportmassage.

Een sportmasseur voorkomt dat je snel geblesseerd raakt door de spieren in een goede conditie te houden, elke sport vraagt immers een goed onderhoud van het spierstelsel. Of je nu jong of oud bent, een professional of een amateur, met behulp van sportmassages heb je meer en langer plezier van je sport en van je lichaam.

Wanneer een sportmassage?

Er zijn veel redenen om een sportmassage te nemen. Ten eerste voelt het simpelweg heel fijn om gemasseerd te worden en geeft het een moment van ontspanning tussen het sporten door. Daarnaast kan het ook helpen tegen spierpijn, knopen en blessures. Er zijn verschillende situaties waarin wij een sportmassage aanraden, bijvoorbeeld:

● Stijve spieren
● Knopen
● Spierpijn
● (Revalidatie van) blessures
● Intensief sporten
● Regelmatig sporten
● Spieren die vast zitten

Sportmassage Maarssen

Kun jij ook wel een sportmassage gebruiken? Kom dan langs bij massagepraktijk Relaxx in Maarssen. Hier staat professioneel masseur Jorg Coevert voor je klaar. In de massageruimte kom je tot rust na het sporten en krijgen je spieren de behandeling die ze nodig hebben en verdienen.

sportmassage maarssen

Sportmassage

  • Het houdt je spieren soepel
  • Het kan herstel en prestatiebevorderend werken
  • Het houdt je lichaam in een goede conditie
  • Het zorgt voor een algehele ontspanning
  • Het kan blessures helpen voorkomen

Prijzen

  • Half uurtje€ 27,50
  • Drie kwartier€ 37,50
  • Heel uur€ 47,50

Schrijf zelf een review


Naam
E-Mail
Review Titel
Beoordeling
Review inhoud

Reviews van onze klanten


sportmassage Overall rating: ★★★★★ 5 based on 5 reviews
5 1

Goede massage, sluit aan op mijn wensen

★★★★★
Ik ben een jaar geleden bij Jorg terechtgekomen voor een sportmassage, naar aanleiding van aanhoudende klachten in mijn kuiten na het hardlopen. Jorg is erg kundig, professioneel en vriendelijk. De massages werken uitstekend en sluiten ook exact aan op mijn wensen. Hierdoor ben ik sindsdien een tevreden vaste klant en kom regelmatig over de vloer voor een sportmassage!
- Ruud

Juiste keuze

★★★★★
Voor nek,- en schouderklachten bij Jorg terecht gekomen. Jorg is vakkundig en heeft mij van mijn klachten af geholpen. Hij houdt daarbij rekening met je werkzaamheden en past de intensiteit van de massage aan indien nodig.
- Barbara

Aanrader!

★★★★★
Ik ben sinds enige maanden onder behandeling vanwege chronische nek- en schouderklachten. De massage helpt mij enorm, ik kan voor lange tijd pijn vrij functioneren. Ik heb erg veel baat bij de massages, meer dan van een reguliere fysiotherapeut. Een echte aanrader, ook voor chronische klachten dus! Anja
- Anja

Kwalitatief zeer goede behandeling

★★★★★
2 jaar geleden op aanraden van fysiotherapeut doorverwezen naar Jorg. Ontvangst in goed uitgeruste schone behandelkamer. Na ontspannen intake, juiste behandelingen ingezet. Heeft dusdanig resultaat gehad, dat ik nu 2 per maand blijf terugkomen ter preventie.
- Peter Scholtens

Goede behandeling

★★★★★
Ik ben in 2011 bij Relaxx gekomen om te kijken of een massage bij mijn nekklachten zouden kunnen verlichten. Door de masseur Jorg werd de pijnlijke, vastzittende spierbundel gevonden en behandeld. Meteen resultaat! Ben daarna nog een jaar iedere maand voor massage gekomen en nadat de klachten zodanig verminderd waren kom ik nu om de 2 à 3 maanden. Het gaat nu steeds beter. Verder wil ik melden dat de massages plaats vinden in een schone, ruime en rustige kamer met "relaxxe" muziek op de achtergrond. Ik hoop er nog lang te komen.
- Catherina