Home / Stoelmassage

Stoelmassage

Stoelmassage voor totale ontspanning

Wanneer je veel last hebt van spanning in je lichaam, is een stoelmassage een fijne manier om te ontspannen. Door een stoelmassage bij de stoelmasseur in de massagepraktijk kom je heerlijk tot rust, zowel lichamelijk als geestelijk.
Stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel, waarin men een ontspannende en rustgevende houding aanneemt.
Diverse technieken uit de Shiatsu-, Ontspannings- en Sportmassage worden gebruikt om delen van het lichaam “los” te maken.
Stoelmassage is een doelgericht middel om stress en werkgerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen.
Je kunt de kleding aanhouden tijdens deze drukpuntmassage, waarbij je in 15 – 20 minuten een algehele ontspanning ervaart.

De last van stress

Iedereen heeft wel eens last van drukte en spanning. Door bijvoorbeeld drukte op het werk, thuis of veel stress in zichzelf. Stress is slecht voor je lichaam en zorgt meteen voor psychische druk. Het gevolg is dan vaak dat je slechter gaat slapen en gezondheidsklachten krijgt, waardoor dit kan uitmonden in ernstiger geestelijke of lichamelijke ziektes. Een goede manier om je ontspanning weer terug te vinden is een stoelmassage. Deze zorgt voor totale ontspanning zodat de klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Ook ter voorkoming van stress en de daarbij behorende klachten is een regelmatig bezoek aan de stoelmasseur voor een behandeling in de massagestoel heel goed. Zo kun je de dingen beter aan en ga je relaxter door het leven.

Stoelmassage Maarssen

De stofjes en het afvoeren ervan

De stoelmassage wordt gegeven in de massagepraktijk. Het is een massage die bepaalde drukpunten op het lichaam masseert. Hierdoor wordt de bloedsomloop op die plekken gestimuleerd en kunnen de spieren zich beter ontspannen. Ook worden de afvalstoffen die zich hebben opgehoopt in het lichaam beter afgevoerd. Verder wordt het stresshormoon cortisol afgevoerd. Van dit hormoon wil je niet teveel in je lijf hebben, want dan kan het veel schade aanrichten. Dit hormoon verdwijnt uit je lichaam door beweging. De stoelmasseur zorgt voor een massage van de spieren waar de spanning zich opbouwt. Je bloedvaten verwijden zich, het spierweefsel wordt soepeler (en daardoor losser) en de schadelijke stoffen kunnen door de verbeterde bloedsomloop sneller afgevoerd worden. Je lichaam ontspant zich en tegelijkertijd worden er stofjes aangemaakt waardoor je geestelijke ontspanning voelt. Het is de eerste keer even wennen, maar je zult al snel merken dat je er baat bij hebt en dat je geniet van je behandeling. Het is een fijne manier waardoor je totale rust ervaart, je beter slaapt en de dingen beter aankunt. Je wilt immers goed voor je lichaam zorgen.

Een goed onderhoud

Voor een goed onderhoud van je lichaam en geest, is het belangrijk om regelmatig een bezoek te brengen aan de stoelmasseur. Zodoende blijf je lichamelijk en psychisch weerbaarder. Ziektes, vermoeidheid en allerlei vervelende klachten krijgen zo geen kans meer om vat op je te krijgen. Je kunt zodoende beter functioneren en je blijft gezonder. Doordat je beter slaapt, worden vermoeidheidsklachten verminderd of voorkomen. Je voelt je gewoon helemaal beter met een regelmatige stoelmassage, je geniet meer van de dingen die je doet en je geeft jezelf er een verwenmoment mee.

Stoelmassage

Stoelmassage

  • De circulatie van bloed en lymfe wordt geactiveerd
  • Lichaam en geest ontspannen zich
  • Spieren en gewrichten worden soepeler en steviger
  • De spierspanning wordt doorbroken
  • Verbetert de opname van voedingsstoffen en zuurstof

Prijzen

  • 20 Minuten€ 20,00

Reviews van onze klanten


Schrijf zelf een review